Владимир Карамазов участва в нова образователна платформа

Владимир Карамазов е първата популярна личност у нас със свой чатбот във Вайбър. Актьорът ще бъде специален гост в образователната платформа Практика и ще разкаже заедно с Васил Петев от Smartloop какво се случва в света на чатботовете. Двамата ще споделят тенденции и добри практики с тези атрактивни дигитални асистенти. Карамазов ще разкрие какво се крие зад неговото решение да премине към по-силно дигитално присъствие и каква обратна връзка е получил от почитателите си.

Събитието „Игра на чатботове“ ще се проведе на 21 февруари (четвъртък) от 19:30 часа в клуб Карусел, с техническата подкрепа на STREAMER.BG.

Според специалистите в сферата на новите технологии бъдещето принадлежи на чатботовете. Тези онлайн асистенти стават все по-умни, с много възможности и широк обхват. В софтуера на някои от тях дори има вграден изкуствен интелект, който им позволява да запомнят въпросите на потребителите, както и отговорите, които са им дали. Така натрупват значително количество информация, която използват адекватно при последващи интеракции. Те еволюират сами и не се нуждаят от непрекъснати промени. Всичко това на пръв поглед звучи като научна фантастика, но от няколко години си е съвсем реално и се радва на все по-голям интерес и приложение във всекидневието.

Praktika е платформа за обучения и събития в сферата на комуникациите. В Praktika срещите са очи в очи с хората, които познават не само теорията, а и практиката на професиите в маркетинга и рекламата: дизайн и копирайтинг, стратегическо планиране, работа с клиенти, продуциране, медийно планиране и връзки с обществеността.

Владимир Карамазов е първият български актьор, който има свое запазено място в платформата Viber. От миналата година той има Чатбот и Community в една от най-големите VoIP-приложения в света. Чатботът Владроб Смартлуп във Viber e последно поколение дигитален асистент, отговарящ на всички изисквания за безпроблемно и бързо намиране на информация.

Васил Петев е с над 17 години опит в софтуерния мениджмънт и маркетинг. В момента е съ-собственик в онлайн решението за създаване на виртуални агенти и чатботове – Smartloop. Има предишен опит в софтуерната фирма Телерик, където ръководи екип с фокус върху увеличаване на приходите чрез онлайн продуктов маркетинг.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *