„Бъдители“ вдъхновяват младежи в Перник

Лектори от благотворителна инициатива „Бъдители“ ще гостуват в Перник по покана на Павел Денков – представител на Общински младежки съвет в града. Събитието ще се проведе на 6-ти юни (сряда) от 13:30 часа в сградата на ГПЧЕ “Симеон Радев”.

Лекторите, които ще вдъхновяват младите хора в Перник са Биляна Панталеева – бизнес обучител и основател на благотворителна инициатива „Бъдители“ и Емил Лесов – предприемач. Те ще представят пред всички гости темата „Предприемачество“, а за заснемането на всички емоции по време на събитието ще се погрижи фотографът Виктория Сиракова.

Общинският младежки съвет в град Перник е създаден преди повече от 10 години със съдействието на Община Перник и Общински младежки дом. Те организират, провеждат и вземат участие в инициативи, кампании и проекти от всички сфери на обществото – образование, култура, спорт, социална дейност и превенция, екология, здравеопазване и прекарване на свободното време. Поредното стойностно събитие, което Общински младежки съвет организира, е с участието на лекторите от благотворителна инициатива „Бъдители“, които вдъхновяват младите хора чрез личен пример за по-добро кариерно и личностно развитие.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg

ПОВЕЧЕ ЗА ИНИЦИАТИВА „БЪДИТЕЛИ“:

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *