Бургас и Стара Зара стават арена на футболни емоции този уикенд

Coca-Cola2Стара Загора и Бургас ще бъдат домакин на полуфинала на „Купата на Coca-Cola” за регионите си този уикенд. Мачовете, част от междуучилищното първенство, ще се състоят съответно в спортен център „Изгрев” в събота и в неделя на стадион „Берое” – изкуствен терен и ще започнат точно в 10:00 часа.

29 са отборите, които ще демонстрират уменията си на футболния терен в Стара Загора. Градът е домакин на мачовете, част от шампионата, за четвърта поредна година, като по традиция, паралелно с футболните надпревари се организират и атрактивни забавления и игри за момичетата и момчетата, дошли да насърчават своите връстници на зеления терен.

Ден по-рано (на 29-ти април), ще стане ясен и шампионът за Бургас сред 27 записани, а двата отбора ще се състезават заедно с още 10 ученически тима от цялата страна, по време на големия финал на турнира през месец юни. Освен престижния приз, най-добрият отбор в тазгодишното шесто издание на първенството ще грабне и голямата награда – участие в спортен лагер в базата на „Спортинг“, Лисабон.

Тази година, като част от първенството, за всички почитатели на виртуалния футбол, се провежда и специален турнир по FIFA. Едни от най-добрите родни играчи на FIFA Станислав WickyBG Чакъров,  Перси Army и Ицака, дават наставления на всички участници, за които също има подготвена страхотна награда – посещение на изложението за интерактивни игри Gamescom в Кьолн, Германия.

Повече информация можете да намерите на фейсбук страницата на „Купата на Coca-Cola”: https://www.facebook.com/CopaCocaCola.bg и на: https://kupata.bg/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *