Байчо Георгиев, бизнес академия 9 Academy

Baycho Georgiev 2Силното желание на Байчо Георгиев и екип от мотивирани млади хора да онагледят знанията, които се получават в академична среда и визуализират тяхното реално приложение в практиката, създаде бизнес академия 9 Academy.

9 Academy е продължение на инициативата на Бизнес клуб УНСС, чиито ръководител е Байчо Георгиев, да организира събития, които да са практически ориентирани и дa рaботят зa зaздрaвявaнето нa връзкaтa между университетa и бизнесa. Сред основните цели на тези инициативи е да срещат мотивирани младежи с експерти и специалисти от бизнеса в България, които да ги обучават как да стартират свой собствен бизнес, как да го развиват, управляват и да продават успешно.

Участниците в академията преминават през девет модула на обучение – 9-те кръга на успеха, даващи познания в областите: предприемачество, маркетинг, финанси и счетоводство, човешки ресурси, НПО, Правни въпроси, PR, Digital/ IT и продажби.

“Академията цели да изгради лидерски и управленски качества в участниците и да даде примери как работи една успешна бизнес организация. Да изгради самочувствието им чрез получаване на базови знания в деветте области”, обясни Байчо Георгиев.

Повече за 9 Academy може да прочетете тук: http://9academy.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *