Арт Семестър организира безплатен уебинар за арт хора

01Арт Семестър на Корпоративен университет Карол успя да включи в първото си издание малка част от многото желаещи да участват в проекта. За да отговори на големия интерес към достъпни финансови знания, Карол организира първия си уебинар, насочен към хора на изкуството.

Семинарът, наречен “Как да повишим стандарта си на живот, без да жертваме от времето за изкуство“, ще се проведе на 20 юни от 15 часа. Водещ на уебинара ще бъде Александър Николов – портфейлен мениджър в Карол Капитал Мениджмънт. Той ще насочи участниците към важните въпроси и още по-важните отговори в света на финансите на достъпен език, интересно и полезно.

Уебинарът би представлявал интерес за широк кръг хора, които смятат, че са далече от финансите. Участието е напълно безплатно, изисква се само предварителна регистрация, която можете да направите тук.

Регистрирайте се и във въпросния ден и час се включете от собствения си компютър/телефон/таблет в уебинара, за да научите важни факти за собственото ви финансово бъдеще!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *